www.interegionet.org

 

 

Volg ons!

Een last minute vakantie als teambuilding? Onze tips!

Een last minute vakantie kan u een heel laaggeprijsde deal opleveren en het is een spannende manier om op reis te gaan. Niet alleen met je gezin of familie, maar ook met je collega's! Geef je werkgevers een onvergetelijke teambuilding en organiseer een leuk reisje in eigen land! Niet precies weten waar u naartoe gaat met zo'n hele bende of wat jullie gaan doen tot kort voordat jullie vertrekken, maakt het extra spannend! Ook voor de werknemers!

Er zijn een paar trucjes verbonden aan het ‘t beheersen van de kunst van de last minute vakantie: Hieronder geven we een paar geheimen prijs om u op weg te helpen wat betreft uw eerstvolgende lastminute reis.

 • Abonneer u op nieuwsbrieven: meld u aan voor uw favoriete nieuwsbrieven van luchtvaartmaatschappijen en reisaanbieders. Een snelle scan kan soms een super last minute aanbieding tussen hun reguliere deals onthullen.
 • Volg de sociale media: volg de Twitter- en Facebook-streams van uw favoriete reisaanbieders en luchtvaartmaatschappijen; soms bieden ze specials voor de volgers van hun sociale media.
 • Raadpleeg reisagenten: vraag het aan uw reisagent. U weet nooit welke last minute deals ze hebben.
 • Abonneer u op diensten met meldingen voor deals: abonneer u op nieuwsbrieven voor lastminute vakanties en op diensten met meldingen voor deals.
 • Bel altijd voor een reservering: zelfs als u tegenover het hotel staat, bel ze dan toch om een ​​reservering te maken. Door eerst te bellen en om korting te vragen, heeft u meer kans op succes dan door op het laatste moment binnen te lopen en persoonlijk om korting te vragen.
 • Doe onderzoek naar pakketreizen: vergeet de pakketreizen of all-inclusive reizen niet. Een kleine prijsvergelijking kan onthullen dat het hotel praktisch gratis is binnen de pakketreis!
 • Pak tijdig in: ken uw paklijst goed, zodat u snel kunt inpakken, goed kunt verpakken en weet waar alles zich bevindt. Dat zorgt ervoor dat uw reis veel soepeler verloopt en helpt u om sneller op reis te gaan als u eenmaal weet waar u naartoe gaat!
 • Handel snel: de meeste deals (zoals promotionele tweets) hebben een korte tijdspanne. Wees voorbereid om er direct op in te gaan wanneer de gelegenheid zich voordoet en de deal goed aanvoelt, zelfs als het een impulsieve beslissing is.
 • Plan op zijn minst een beetje vooruit: "Lastminute reizen" verwijst over het algemeen naar het boeken van iets binnen twee weken voor vertrek. Hoe dapperder u bent, hoe langer u misschien bereid bent om te wachten met het sluiten van een ​​deal. Maar houd er wel rekening mee dat het resultaat dan ook letterlijk allen kanten op kan gaan.
 • Laat de deal uw gids zijn: focus u niet teveel op één bepaalde bestemming of soort vakantie. Als u zich slechts focust op een enkele plaats of een bepaalde activiteit, loopt u misschien tientallen even spannende - maar andere - deals mis. Het voordeel van de lastminute reizen is de flexibiliteit van uw plannen.
 • Neem niet te snel vrij: reizen op het laatste moment is niet voor iedereen geschikt. Mensen die op zakenreis zijn of slechts kort vakantie kunnen vieren moeten ervoor zorgen dat die tijd maximale wordt besteed door ruim vooruit te plannen.
 • Doe afdoende onderzoek: ook al doet u dit misschien op het laatste moment, u wilt altijd het maximale uit uw reis halen. Onderzoek het klimaat, de cultuur, de dingen die u moet of wilt doen en de plaatsen waar u het best kunt gaan eten. U hoeft geen specifieke plannen te maken; het is gewoon leuk om te weten wat er mogelijk is.